یکی از ساده ترین و سریع ترین و ارزان ترین راه ها برای ساخت یک وب سایت خوب و حرفه ای همراه با یک سیستم مدیریت محتوای قوی و نیرومند، استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس می باشد. البته در قدیم از وردپرس بیشتر برای ساخت وبلاگ های مختلف استفاده می شد. وردپرس برای مبتدیان و افرادی که تجربه ی مدیریت سایت را ندارند بسیار مناسب و کارآمد است زیرا این سیستم مدیریت محتوای پیشرفته یک رابط کاربری بسیار ساده و کاربردی دارد و این مهم ترین ویژگی وردپرس است که هر وبمستری، با هر سطحی از دانش طراحی، می تواند به راحتی از آن استفاده کرده و قابلیتهای آن را به کار بندد. می توان این را یکی از مزایای استفاده از وردپرس دانست.
یکی از ویژگی های وردپرس انعطاف پذیری و محدود نبودن آن است، به این معنی که کاربر در استفاده از پلاگین ها و قالب های بسیار زیاد و مختلف و امکانات دیگر محدودیتی ندارد؛ در ضمن این خدمات جانبی، نسبت به سیستم های مدیریت محتوای دیگر بسیار ارزانتر بوده و یا رایگان می باشد. زیرا سیستم مدیریت محتوای وردپرس بر خلاف بقیۀ سیستمهای مدیریت محتوا به برنامه نویسی خاصی نیاز ندارد.
یکی دیگر از مزیت های وردپرس این است که خروجی سایت مورد نظر، به طور پیشفرض تا حد زیادی بهینه شده است و از سئوی بالایی برخوردار است یعنی یک وب سایت وردپرسی، در مقایسه با سایت هم موضوعش با محتوای یکسان، در موتورهای جستجو از رتبه ی نسبتا بالاتر و خوبی بهره مند خواهد بود. یکی از هدفهای ساخت وردپرس رعایت استاندارد های جهانی بوده است که به همین منظور برای موتورهای جستجو همچون گوگل مطلوب است.
مزیت دیگر وردپرس این است که تمامی بروزرسانی هایی که توسط تیم توسعه دهنده سیستم وردپرس منتشر می شود، رایگان است و به راحتی قابل دسترس میباشد.
یک مزیت دیگر وردپرس این است که هر نوع سیستمی را که نیازمند آرایش دیتابیس است می توان با آن پیاده سازی نمود. مانند سیستمهای چندکاربره، املاک، نیازمندیها و همچنین سایتهای دایرکتوری و … که شامل دیتابیس های سنگینی هستند.
در آخر، نکته ی مهم در استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس در این است که افراد از قالب های آماده استفاده می کنند؛ حال آنکه در واقع شاید به نظر مشکل خاصی نباشد اما مشکل این است که ممکن است چندین سایت دیگر با همان قالبی که فرد از آن استفاده کرده است وجود داشته باشد و این مساله می تواند در سئوی سایت نیز تاثیرگذار باشد. عیب دیگر قالب های آماده ی قدیمی وردپرس عدم سازگاری آن ها با تلفن های همراه و تبلت ها است که از این مشکل نیز نمیتوان چشم پوشی کرد زیرا اکثر کاربران و بینندگان سایت دارای گوشی هوشمند یا تبلت می باشند. البته قالبهای جدید وردپرس اکثرا واکنشگرا هستند.
منبع: آرنیکاوب
Share it